Sušené paradajky, San Marzano, Gastro info, Informácie, Sušené rajčiny

susene rajciny, susene rajciny v oleji, susenie paradajok

sušené paradajky, sušené rajčiny

sušenie paradajok, sušenie rajčín, šalát so sušenými paradajkami

28.5. sme mali krátku reportáž o sušených paradajkách, na Slovenskej televízii. Pozrite sa prosím! Viz slide č. 4.

Sušené paradajky, San Marzano, Gastro info, Informácie, Sušené rajčiny

Gastro info

Vzhľadom na to, že už mnoho našich odberateľov využíva možnosť vlastnej výroby gastrobalení nakladaných sušených paradajok v oleji, ponúkame túto možnosť aj Vášmu hotelu, reštaurácii, baru, výrobni lahôdok atď.

Vďaka vlastnej prípravy gastrobalenia docielite nielen finančnu úsporu, ale aj výrazné rozšírenie portfólia ponúkaných delikates zo sušených paradajok nielen v teplej, ale hlavne v studenej kuchyni. A to vrátane možnosti podávať ich napr. samostatne na toaste ako jednu z najlepších príloh k vínu alebo v šalátoch, kedy môžete dosiahnuť vynikajúcu kombináciu chuti.

Je potrebné si uvedomiť, že gastrobalenie ponúkané veľkododávateľom vďaka obsahu konzervantov a celému procesu priemyselného spracovania vrátane sušenia bez ohľadu na vhodnosť vstupných surovín, ako napríklad odrody paradajok, je celé podriadené tlaku na čo najnižšiu cenu na úkor výslednej chuti. Rozdiel pri porovnaní je potom priepastný. Tu by som uviedol porovnanie Junior versus Poličan – saláma ako saláma.

Tak ako dobrý barman vie, že základom miešaného nápoja Bloody Mary je kvalitná paradajková šťava a nie vodka, tak aj dobrý kuchár vie, že základom delikatesy so sušenými paradajkami je kvalitná sušená paradajka San Marzano - sušená na slnku a konzervovaná iba morskou soľou. Celý proces trvá 3 dni a nie pár hodín.

A toto vám práve my ponúkame vrátane jednoduchej receptúry na ich prípravu podľa tradičného talianskeho originálu, ktorý je naozaj jednoduchý a bez konzervantov na úkor výslednej chuti. Na internete sa môžete dočítať hŕbu omylov vrátane toho, že stačí zaliať olivovým olejom a je to. Kúzlo je však úplne niekde inde. Olivový olej je tu zložkou úplne nedôležitou.

Všetko je o jednom jednoduchom triku pri príprave.

Kvalitu ocenil po ochutnávke na gastrofestivale v Českých Budejoviciach aj Bc. Miroslav Kubec, šéfkuchár hotela InterContinental Praha a prezident Asociácie kuchárov a cukrárov Českej republiky a riaditeľ asociácie kuchárskych organizácií (WACS - World Association of Chefs Societies) pre strednú Európu ako absolútnu špičku na našom trhu . A to ako kvalitu paradajok tak aj ochutnávku už naložených podľa tradičnej receptúry.

Prednosti výroby vlastného gastr balenia

Výrazne kvalitatívne lepšiu chuť oproti priemyselne spracovaným paradajkám sušených v sušičkách, táto vstupná surovina zďaleka nedosahuje kvality našich sušených paradajok a kvôli predĺženiu doby trvanlivosti je presírená konzervantmi- rozdiel asi ako bravčová konzerva a steak z pravej sviečkovej. Z každého kila nárast o 40% na objeme aj váhe! Možnosť opätovného použitia oleja.

Pokiaľ Vás tieto informácie zaujali, neváhajte nás kontaktovať.

Vzhľadom na to, že už mnoho našich odberateľov využíva možnosť vlastnej výroby gastrobalení nakladaných sušených paradajok v oleji, ponúkame túto možnosť aj Vášmu hoteli, reštaurácii, bare, výrobe lahôdok atď.

Vďaka vlastnej príprave gastro balenie docielite nielen finančné úspory, ale aj výrazného rozšírenia portfólia ponúkaných delikates zo sušených paradajok nielen v teplej, ale hlavne v studenej kuchyni. A to vrátane možnosti podávať je napr. Samostatne na toastu ako jednu z najlepších príloh k vínu alebo v šalátoch, kedy môžete dosiahnuť vynikajúcu kombináciu chuti.

Je potrebné si uvedomiť, že gastro balenie ponúkané veľkododávateľov, vďaka obsahu konzervantov a celému procesu priemyselného spracovania vrátane sušenia bez ohľadu na vhodnosť vstupných surovín, ako napríklad odrody paradajok, je celé podriadené tlaku na čo najnižšiu cenu na úkor výslednej chuti. Rozdiel pri porovnaní je potom priepastný. Tu by som uviedol porovnaní junior versus Poličan - salámu ako saláma.

Tak ako dobrý barman vie, že základom Bloody Mary je kvalitný paradajková šťava a nie vodka, tak aj dobrý kuchár vie, že základom delikatesy so sušenými paradajkami je kvalitný sušené paradajka San Marzano - sušené na slnku a konzervované iba morskou soľou. Celý proces trvá 3 dni a nie pár hodín.

A to vám práve my ponúkame, vrátane jednoduché receptúry na ich prípravu podľa tradičného talianskeho originálu, ktorý je naozaj jednoduchý a bez konzervantov na úkor výslednej chuti. Na internete sa môžete dočítať hŕbu omylov vrátane toho, že stačí zaliať olivovým olejom a je to. Kúzlo je však úplne niekde inde. Olivový olej je tu zložkou úplne nedôležitú.

Všetko je o jednom jednoduchom triku pri príprave.

Kvalitu ocenil po ochutnávke na gastrofestivalu v Českých Budějoviciach i Bc. Miroslav Kubec, šéfkuchár hotela InterContinental Praha a prezident Asociácie kuchárov a cukrárov Českej republiky a riaditeľ asociácie kuchárskych organizácií (WACS - World Association of Chefs Societies) pre strednú Európu ako absolútnu špičku na našom trhu . A to ako kvalitu paradajok tak aj ochutnávku už naložených podľa tradičnej receptúry.

Prednosti výroby vlastného gastro balenie

Pokiaľ Vás tieto informácie zaujali, neváhajte nás kontaktovať.

 

Pokiaľ máte záujem pracovať ako šéfkuchár, pozrieťe sa na ponuku voľných pozíc na Jooble.

Napíšte nám

Potrebujete informácie, alebo máte otázku?


Objednávky po telefonu
0948 339309

Design a kód (c) 2016 wedipa.com, všechna práva vyhrazena Sušené Paradajky s.r.o.

GDPR